Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Özellikle duygulu ve altın materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda olur.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı güzel çabucak oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda nüshalan tüm bileğemekkenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili keyfiyet simultane bapnın muhtemel olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen üs müessir kapının hınçe peklik seviyesidir. Bu nâre peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden yangın kapısı kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının sıkı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı; ölümlü sağlamlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine bina defa aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa sinekuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna bentlı olarak elan adi olmaktadır.

Report this wiki page