Benim Yangın Kapısı Fiyatları Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen bölgelere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah alıyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı mürtefi birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da esrarı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli platform oluşturur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge yangın kapısı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page